KőrDáma Egyesület

hirdetés

hirdetésJelentkezz hozzánk Rendezvényönkéntesnek / Gyakornoknak!

Debrecen legnagyobb rendezvényszervező cége, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. idén is szeretettel várja kulturális programok iránt érdeklődő lelkes önkéntesek, gyakornokok jelentkezését a Debreceni Nyár 2017. évi programjaiban való közreműködéshez 2017. május 1. és szeptember 10. között.

Cégünk nagy múltra visszatekintő programjai lebonyolításában hosszú idők óta dolgozik együtt önkéntesekkel, állandó koordinátorok professzionális irányítása mellett. Rendezvényönkénteseink számára egész nyáron tapasztalatszerzési lehetőséget biztosítunk szervezői, adminisztratív, ügyfélkapcsolati, illetve színikritikusi területeken.

Ha szeretnél a Nagyerdei Szabadtéri Játékokon, valamint a Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége által kiváló minősítést elnyert fesztiváljainkon a Debreceni Bor- és Jazznapokon és a Debreceni Virágkarneválon önkéntesként részt venni, betekintést nyerni a szervezési és lebonyolítási feladatok kulisszái mögé, illetve ezek által széles körű tapasztalatokat szerezni, akkor jelentkezz most!

Többféle feladat is vár Rád a ráérő idődtől függően. Például a Nagyerdei Szabadtéri Játékok során: a nézőkkel való kapcsolattartás, nézők folyamatos és naprakész tájékoztatása, a szervezőket segítve kisebb irodai és adminisztratív feladatok ellátása, kérdőívezés, stb.; a virágkarneváli felvonuláson és a Karneváléj című gálaesten: hazai és külföldi csoportok kísérése, tolmácsolás, rendezvény koordinálása, stb.

A sikeres közös munkához nélkülözhetetlen a nyitottság, a pozitív kisugárzás, a tolerancia, a jó megjelenés, előnyt jelent a jó kommunikációs- és problémamegoldó készség, rugalmasság, valamint legalább egy idegen nyelv magabiztos használata.

Amit nyújtani tudunk: jó csapatban, hasznosan eltöltött szabadidő - e mellett természetesen lehetőség a szakmai tapasztalatszerzésen felül a kapcsolatépítésre, és Debrecen legnagyobb fesztiváljain való részvételre.
Az önkéntes szolgálat/gyakorlat idejére önkéntes szerződést kötünk Veled, majd a nyár végén munkád igazolására tanúsítványt állítunk ki.

Amennyiben a fent olvasható feladatok és az általunk nyújtott lehetőségek elnyerték tetszésedet, kérjük, 2017. március 31-ig küldd el nekünk fényképes önéletrajzod a titkarsag@fonixinfo.hu e-mail címre és az alapján kerül sor a személyes interjúra április első hetében.

További információért fordulj hozzánk bizalommal a 06-70-933-9918-as telefonszámon vagy a titkarsag@fonixinfo.hu emailen.